Aan- en afvoer van zand en grond

Hergebruiken van grondstoffen

Hergebruiken grondstoffen

Is opgegraven klei uit een bouwput simpelweg een afvalproduct waar je zo snel en goedkoop mogelijk van af moet zien te komen? Of is het veel meer dan dat?

JdB groep ziet grond nooit als een reststroom, maar als de rijke voedingsbodem voor een groene leefomgeving of het fundament voor nieuwe woningen, straten, dijken en parken. Wij helpen u om grondstoffen her te gebruiken en streven altijd naar de meest circulaire oplossing. Zo bewijzen we elke dag opnieuw dat duurzaam denken en prijsbewust zijn elkaar niet uitsluiten, maar juist versterken.

Wat wij anders doen

  • We voeren zand en grond niet simpelweg af en aan, maar kijken heel goed welk materiaal zich in onze laadbak bevindt en welke kwaliteiten dat heeft.
     
  • We vragen ons bij elke lading af: wat is de meest hoogwaardige, meest duurzame toepassing die we dit materiaal kunnen geven?
     
  • We doen precies wat nodig is om het product een betere bestemming te geven. De grond zeven, reinigen, mengen of rijpen bijvoorbeeld. Of op een andere manier behandelen om het te upgraden. Zo voegen we meerwaarde toe en geven vele grondstromen een tweede leven.

Voor elk product de
juiste afnemer

Dé kracht van JdB groep is dat we beschikken over een groot netwerk, waardoor we vraag en aanbod als geen ander aan elkaar kunnen koppelen. We hebben niet alleen eigen depots en eigen werken, maar ook een groot aantal mogelijke aanbieders en afnemers. Hierdoor kunnen we snel afvoeren wat u kwijt wilt én snel leveren wat u juist nodig heeft. Zo beperken we de transportafstanden en reduceren we de inzet van primaire grondstoffen.

Meer weten over de aan- en afvoer van zand en grond?

Neem contact op met

Afdeling bulk grond

Verkoop

In de praktijk

Aan- en afvoer van zand en grond