Bodemproducten

Op zoek naar goede grond?

Bestrating eruit, groen erin

Steeds meer Nederlandse steden kiezen voor deze strategie, om de gevolgen van klimaatverandering tegen te gaan. JdB groep levert precies die bodemproducten die nodig zijn om uw groen te laten groeien en bloeien, oók in sterk versteende omgevingen of ander uitdagende omstandigheden.

Tarieven Offerte

Ontdek onze productcategoriën hieronder:

Eigen productielocaties in
Soest, Nieuwveen en Vianen

We produceren onze bodemproducten volledig zelf, door lokaal voedzame basisgrond te winnen en die te verrijken met diverse bemestingen. Onze productielocaties zijn overdekt, zodat we niet afhankelijk zijn van de wisselende weersinvloeden.

Bovendien liggen onze depots dichtbij de grote steden, waardoor we de transportafstanden beperkt kunnen houden.

Uw partner voor
bodemproducten

Duurzaam

We werken op onze locaties zo duurzaam mogelijk. Een groot deel van ons materieel is elektrisch, de daken van onze depots liggen vol zonnepanelen en op ons depot in Soest recyclen we groene reststromen tot duurzame grondstoffen voor in onze substraten.


Altijd op maat, altijd veilig

Bomen zijn net mensen: ze hebben allemaal nét iets anders nodig. JdB groep adviseert u graag en stelt precies het substraat samen dat uw groen nodig heeft. Wij hebben RAG-gecertificeerde producten; deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden zorgvuldig getest op ziekten en zijn onkruidvrij. Zo geven we met onze kwalitatief hoogwaardige bodemproducten het openbaar groen in Nederland een lang en gezond leven.


Onze kracht 

  • Alles in eigen huis: advies, levering, inname en transport.

  • Landelijke dekking.

  • Uitstekende kwaliteit voor een uitstekende prijs.

  • Korte lijnen, snel schakelen, één contactpersoon voor al uw vragen.

  • Ruim voldoende capaciteit ook voor de grotere werken.

Daarom bodemproducten van JdB

Vragen of offerte ontvangen? Neem contact op met de afdeling verkoop

Vraag offerte aan