Ben jij klaar om samen verder te kijken?

Bij JdB groep houden we van grond, dat zit in onze genen. In alles wat we doen is duurzaamheid een belangrijke drijfveer. Het hergebruiken en doorgeven van grond loopt als een groene draad door ons verleden, ons heden en onze toekomst. Met de juiste inzet bepalen wij de kwaliteit van onze leefomgeving voor huidige en toekomstige generaties.

Onze manier van werken en onze focus op kwaliteit werkt als een magneet op de beste vakmensen. De mannen en vrouwen die je blij maakt met de meest ingewikkelde klussen; die plezier hebben én goed werk willen leveren.

De optimale inzet van grond bij projecten vraagt om maximale controle op alle stappen in het proces. Daarom vind je steeds meer specialisten op onze kantoorlocaties. Zij plannen, regelen en bereiden voor, samen met de mensen in het veld. Zo kunnen die zich blijven richten op wat ons bedrijf vormde en nog steeds vormt: werken met grond. Zo is iedereen bij ons complementair aan elkaar.

Werken en tegelijk je mbo-diploma halen!

JdB groep biedt opleidingen voor echte aanpakkers op verschillende niveaus, net wat bij jou past! En dat allemaal bij een mensgerichte werkgever waar jouw groei en ontwikkeling voorop staat.


Wat biedt de JdB bedrijfsopleiding?

  • Baangarantie bij een leuke werkgever;
  • Leren en ontdekken vanuit de praktijk wat je talenten zijn;
  • Geld verdienen, tijdens je opleiding;
  • Mbo-opleiding niveau 3 of 4: Allround Vakman GWW/Uitvoerder Infra.

Alles over JdB bedrijfsopleiding

Stagelopen bij JdB op mbo- of hbo-niveau

Een vak leren doe je gaandeweg en dat willen we je graag laten ervaren. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage of ga je binnenkort een BBL-opleiding volgen? Wij zijn een erkend leerbedrijf. Kijk hier of er een passende optie voor jou bij zit en sluit je bij ons aan.

Alles over stages