Advies en ontwerp

Op zoek naar een integrale ontwerpoplossing?

Wat is Bureau Bodem?

Onze ingenieurs van Bureau Bodem rekenen, regelen én realiseren het voor u, zodat u de beste basis krijgt om op te bouwen. We ontwerpen en adviseren niet alleen, maar kunnen ook de complete uitvoering voor u uit handen nemen. Zo leiden we elk project in goede banen en zorgen dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Bureau Bodem is ons eigen, hooggespecialiseerde ingenieursbureau, voor al uw ontwerpvraagstukken. Een flexibel en daadkrachtig team van gedreven experts, waarmee u razendsnel kunt schakelen. Een team dat snel werkt, slim werkt en voor een goede prijs het beste advies geeft. En een team dat niet alleen actief met u meedenkt, maar ook de complete uitvoering kan regelen.

Altijd een totaaloplossing

Bij het maken van een ontwerp vormen uw wensen natuurlijk altijd het startpunt. Maar bij JdB groep gaan we graag nog een stapje verder. We vragen ons niet alleen af wat technisch en financieel de beste oplossing is voor uw project, maar helpen u bijvoorbeeld ook bij het realiseren van uw duurzaamheidsdoelstellingen, het minimaliseren van grondstromen en het circulair hergebruiken van materialen. Zo zoeken we altijd naar de slimste, snelste en meest kostenefficiënte oplossing, met de uitvoering als uitgangspunt.

Het beste ontwerp en advies

Het beste ontwerp en advies voor onder andere:

  • Bouw- en woonrijp maken van uw locatie
  • Zettingsarm maken van de ondergrond
  • Projecten op het gebied van natuur en recreatie
  • Alle overige bodemgerelateerde vraagstukken

Altijd een integraal ontwerp, dus inclusief:

  • Geotechnisch advies
  • Hydrologisch advies
  • Constructief advies

Meer weten over advies en ontwerp?

Neem contact op met

Bart van Egmond

Ontwerpleider