Over JdB

Grondleggers van een betere leefomgeving

‘Grondleggers van een betere leefomgeving’ vat krachtig samen wie we zijn als JdB groep en wat onze ambitie is. In al onze activiteiten vervullen we de rol van 'grondlegger' in de leefomgeving. Of het nu gaat om een bouwproject waar mensen gaan wonen en werken, dijkverbeteringen om Nederland droge voeten te bezorgen, of het leveren van bomengrond als voedingsbodem voor stadsbomen – in alles streven we ernaar iets waardevols toe te voegen aan onze leefomgeving.

We richten ons op circulariteit, verduurzaming en vergroening om een bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving.

Ontdek JdB

Thema's voor een betere leefomgeving

Grond is voor ons meer dan ondergrond. De juiste inzet bepaalt de kwaliteit van onze leefomgeving. We starten altijd met een grondige voorbereiding, slim ontwerpen, efficiënt berekenen en gedetailleerde planning. Duurzaamheid is onze leidraad, of het nu gaat om het versterken van dijken, het vergroenen van parken, het leefbaar maken van woonwijken, het saneren van vervuilde grond, of het teruggeven van landbouwgrond aan de natuur. We creëren voorwaarden voor een blijvend duurzame, groene toekomst.

De visie van JdB

Wil jij ook bijdragen aan de oplossingen van nu en morgen?

Wij zijn JdB groep, ruim 75 jaar een familiebedrijf met een speciale liefde voor grond. Wij zorgen voor de beste basis voor vele bouwprojecten in Nederland. Letterlijk. Wij geloven in een sterke basis. Dankzij JdB groep worden projecten en initiatieven werkelijkheid. Voor de maatschappij. Voor onszelf. En voor onze collega’s.

We zoeken o.a.:

Alles over werken bij JdB

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

JdB groep vindt het belangrijk een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Onze thema’s voor de toekomst richten zich op circulariteit, verduurzaming en vergroening en kijken wij naar de gevolgen van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en samenleving.

MVO

Het laatste nieuws