Groot grondverzet

Circulair denken

Intelligente kijk op grond

Een intelligente kijk op grond, een team van experts en volledige ontzorging: dat is wat u van ons kunt verwachten als het gaat om groot grondverzet. 

Grond is voor ons altijd een vruchtbare bodem voor méér. Wat we op de ene plek weghalen, kan op een andere plek juist nodig zijn. Die manier van denken ligt aan de basis van een uitgebreid netwerk met minimale afstanden tussen vraag en aanbod. Circulair denken is voor ons de gewoonste zaak van de wereld en was dat al jaren voordat de term gemeengoed werd.

Een team van experts

JdB groep staat garant voor een gedegen graafproces, zet voor elke klus het beste materieel in en kan ook in zettingsgevoelige gebieden uitstekend uit de voeten. Onze ervaren machinisten zijn niet alleen heel goed in hun vak, maar hebben ook veel kennis van de waarde van grond.

Hierdoor beperken we faalkosten en maximaliseren we de hergebruiksmogelijkheden van de grondstromen binnen uw project.

Volledige ontzorging

Wie JdB groep inschakelt voor groot grondverzet, krijgt bij ons veel meer dan alleen de juiste mensen en machines. We denken actief met u mee en ondersteunen u bij elke stap in het proces, van tender tot en met oplevering. We helpen u bij het bepalen van de waarde van de uitkomende grond, het opwaarderen van de grond en eventueel het verhandelen van de grond. En we nemen u al het werk uit handen, inclusief projectsturing, omgevingsmanagement en ontwerp en advies. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u 100% zeker dat uw project altijd op tijd en voor de beste prijs-kwaliteitverhouding wordt uitgevoerd.

Meer weten over groot grondverzet?

Neem contact op met

Tim Rosier

Bedrijfsleider Verwerving