Online marketeer

Online rebranding en Blue Ocean

Als jij kiest voor ons, dan kies jij voor twee fantastische, uitdagende taken. Jij kunt écht je stempel drukken op het online landschap van JdB groep, én een nieuw label, waarvoor alles nog online gebouwd moet worden. Als je kijkt naar JdBgroep.nl, krijg jij dan meteen allerlei ideeën? Gaan je handen al jeuken?

Wij zoeken iemand die ons nieuwe merk online stevig in de markt gaat zetten en die de concurrentie het nakijken geeft. Daarnaast is JdB groep toe aan een nieuwe website. Wij hoeven jou niet uit te leggen dat dit heel veel werk is; werk wat nooit af is. Want als het eenmaal staat, dan blijf je sturen op conversie optimalisatie. Jij kan zomaar aan die wieg staan van een hele nieuwe online strategie voor JdB groep én voor ons nieuwe B2C merk.

Maximale exposure en conversie

Jouw visie is: wanneer het niet converteert, is het gewoon niet goed genoeg. Zo gauw alles staat, dan richt jij conversie funnels in en ben je continue aan het A/B testen. Dashboards ga jij zelf helemaal opzetten. Het beste resultaat is jouw doel. Overal wil jij bovenaan staan in de zoekresultaten.

Jij blijft continu adviseren, onderbouwd met de nodige resultaten en data, hoe de online performance beter kan. Kortom: de online aanwezigheid, zichtbaarheid en vindbaarheid van de bedrijven ligt in jouw handen. Als jouw argumenten goed zijn, heb je alle ruimte om je eigen gang te gaan. Er kan er immers maar één de specialist zijn, en dat ben jij. Dat weet je, en dat draag je uit. Word jij onze nieuwe collega:

 

Online marketeer

 

Jouw werkzaamheden en speelveld
SEO, SEA, Google Analytics, Google, Bing Yahoo!, Dashboards bouwen en monitoren, A/B analyse van webpagina's maar ook van e-mailmarketing, onderhoud van website en het e-commerce platform, wat mag een view kosten? Wat mag een klik kosten? Jij stuurt op alle drie en vier letterige afkortingen!

Over jou
Je bent net afgestudeerd, of werkt al een paar jaar. Je snapt het allemaal prima, Google Analytics is je achtertuin, en je bent op zoek naar het welverdiende vertrouwen en de vrijheid om te doen waar jij goed in bent, wat jij leuk vindt. Je bent enorm gedreven en je hebt een doorzettersmentaliteit. Jij weet wat er morgen gebeurt, want jij bent een trendwatcher.

Je hebt passie voor ‘all things digital’ en je wil jezelf nóg verder ontwikkelen op het gebied van alles wat met online marketing te maken heeft. Je bouwt graag mee aan de groei van de organisatie én aan je eigen persoonlijke groei.

Wij bieden jou

 • 32 urige werkweek;
 • Startdatum natuurlijk in overleg;
 • Laptop, iPhone;
 • Elke werkdag = een leuke dag. Echt!
 • Een nieuwe functie die je zelf kunt helpen vormgeven, met veel afwisseling en vrijheid;
 • Werken bij een mensgerichte en financieel kerngezonde organisatie;
 • Verantwoordelijkheid. Je wordt serieus genomen. Wij doen marketing omdat we er in geloven, niet omdat iedereen het doet.

Jij biedt ons

 • Winnaars mentaliteit;
 • Resultaten;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende beheersing van de digitale taal, zowel in woord als in geschrift.

Over JdB groep
JdB groep is al 75 jaar een echt familiebedrijf. De dagelijkse leiding is in handen van twee ambitieuze ondernemers. Er werken 180 mensen bij ons. Wij zijn actief in de grondhandel en de grond-, weg- en waterbouw. Dit jaar lanceren wij een nieuw merk, die zich richt op het verkopen van grondproducten aan consumenten. Want een mooie tuin begint met grond. Grond is de basis van alles.

Word jij enthousiast van wat je hier leest? En wil je met ons meebouwen aan een fantastisch nieuw merk en JdB groep online moderniseren? Stuur dan je cv naar hr@jdbgroep.nl Voor vragen of meer informatie kun je bellen met Martijn Boog, marketing en communicatie manager op telefoonnummer 06-34 22 49 23.

Werken bij JdB groep

Werken bij JdB groep
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger