< Nieuws

Op stage bij je collega

Geplaatst op 1 december 2020

Vrijdag 20 november ben ik als grondwerker aan de slag gegaan en heb ik Leendert en Gerard geholpen in Aalsmeer bij project HOVASZ.

Om 06:30 uur was ik op locatie en ontving ik van Dura Vermeer mijn toegangssticker. Om 07:00 uur gingen we van start. Het zal jullie niet verbazen dat ik nog nooit een trilplaat had bediend. Na uitleg van Ralph en Leendert, wist ik wat te doen.Ook hebben we beschoeiing gezet. Waardoor aan het einde van de dag de sloten weer met elkaar verbonden waren en het water door de duiker stroomde.
 
Ik vond het een lekkere ervaring om de hele dag buiten te werken. Ook vond ik het GAAF om wat met mijn handen te hebben gemaakt. In het begin was het wennen dat de bak van de kraan boven mijn hoofd bewoog. Gelukkig ziet Gerard heel veel en wist ik steeds beter waar te staan.

De wisselwerking tussen grondwerker en kraanmachinist vond ik SUPER. Het is zo belangrijk om elkaar te vertrouwen en te weten wat je aan elkaar hebt. Dit gaat om SAMENWERKING, mooi om dat een keer zelf te hebben beleefd.

Gerard, Leendert en ook Ralph dank voor mijn stage!
Ik hoorde aan het einde van de dag dat jullie wat aan mij hadden. En daar was ik blij om! Maandag begon de spierpijn op te komen.

Stage als grondwerker

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger