< Nieuws

JdB kiest voor Scania XT bouwvoertuigen

Geplaatst op 13 november 2020

Mede door het comfort en veiligheid is er dit jaar voor gekozen om onze nieuwe vrachtwagens af te nemen bij Scania. Zo vertelt Wilco in het interview dat mede hierdoor en het lage brandstofverbruik de doorslag heeft gegeven. 

“Uiteraard hebben we ook de nieuwe voertuigen voorzien van extra veiligheidsmiddelen. Zo komt er zowel voor als achter een camerasysteem op de auto’s. Daarnaast krijgen de twee bouwvoertuigen nog een overdrukunit. En op alle voertuigen hebben we TPMS gezet voor een betere bandenbewaking. Op de 4x2 trekker is dat van Scania zelf en geïntegreerd in het dashboard. Op de 10x4’s zijn de componenten van Wabco, maar is het achteraf opgebouwd. Het voordeel is dat bij beide systemen de sensoren binnen in de velg zitten. Dat is minder kwetsbaar”, vertelt Wilco. Lees hier het volledige interview.  

Door steeds strengere milieueisen heeft JdB groep de afgelopen jaren keuzes gemaakt om CO2 te reduceren. Sinds 2014 is ons milieuzorgsysteem Kiwa-gecertificeerd. We gebruiken de Milieubarometer voor het bepalen van onze CO2-footprint. Bekijk hier deze of meerdere certificeringen.  

Scania XT bouwvoertuigen

Tags en categorieën

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger