< Nieuws

Beste prestatieniveau PSO-prestatieladder

Geplaatst op 12 juli 2019

Het MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) beleid staat bij JdB groep hoog in het vaandel. Om deze organisatiedoelstelling te realiseren hebben wij ons o.a. aangesloten bij het PSO (Prestatieladder Socialer Ondernemen) keurmerk. De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt.

Uit de onafhankelijke toetsing door TÜV Rheinland Nederland blijkt dat JdB groep nog steeds op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor heeft JdB groep opnieuw het hoogste prestatieniveau (trede 3) in de PSO behaald. Dankzij het aanbieden van passend werk, integratie, functioneren, ontwikkeling en de juiste begeleiding behouden wij dit hoogste prestatieniveau van de PSO.

Dit alles maakt JdB groep onderscheidend in vergelijking tot soortgelijke bedrijven in de regio en wij zijn trots op het resultaat en de werknemers van JdB groep die dit waarmaken!

JdB groep behoudt trede 3 op de PSO-prestatieladder

Tags en categorieën

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger