< Nieuws

Contract 'Wonen in Westend' getekend

Geplaatst op 26 juli 2018

Vandaag is het contract “Wonen in Westend” te Roelofarendsveen door Gideon Kwint (Kennemerland Beheer) en Guido Voermans (Heembouw Wonen) gezamenlijk Beheer West-End BV met Roeland den Breejen (JdB groep) getekend.
In het deelgebied Westend worden de komende jaren ca. 236 woningen ontwikkeld door Beheer West-End. Het doel van Beheer West-End is om een hoogwaardige en duurzame gebiedsontwikkeling te realiseren waarbij naast de architectuur veel aandacht is besteed aan de kwaliteit van de openbare ruimte. Voor het selecteren van de beste partij heeft Beheer West-End gebruik gemaakt van het proces en de principes van de Beste Value aanpak waarbij JdB als meest geschikte partij naar voren is gekomen.
JdB is in het project verantwoordelijk voor alle ontwerp, engineering- en realisatiewerkzaamheden voor het voorbelasten, bouw- en woonrijp maken van de gronden binnen het plangebied. Omdat de eerste bouwwerkzaamheden reeds gepland staan voor maart 2019, zijn de grondwerkzaamheden inmiddels begonnen.

Wij danken Beheer West-End BV voor het vertrouwen in onze organisatie en garanderen een mooi resultaat in goede samenwerking met Beheer West-End BV, onze medecontractanten en de omgeving.

Westend