Civieltechnisch tekenaar

Op ons hoofdkantoor in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een civieltechnisch ontwerper. Hier werk je samen met één andere ontwerper, het team van werkvoorbereiders en projectleiders. Heb jij minimaal een afgeronde HBO opleiding en ervaring met 2D of 3D tekenen en beheers je het programma AutoCad? Lees dan verder! 

Hoe ziet jouw dag er uit?
Jouw dag start met een kopje koffie of thee en je neemt de opdrachten door met je directe collega. Wanneer er een grove planning ligt bel jij met de opdrachtgever over het ontwerp van de riolering en terreininrichting. Samen komen jullie tot de beste technische oplossing. Hierbij hou je rekening met de ontwerpeisen en de financiële gevolgen van het ontwerp. Na goedkeuring op de tekening vertaal je dit in een 3D model dat in de graafmachine gebruikt wordt in de uitvoering van het project. Na de lunch krijg je een telefoontje dat er een aanbesteding aankomt van een project voor de gemeente Haarlemmermeer. Hiervoor mag jij een tekening aanleveren voor de terreininrichting. Samen met de tendermanager bepaal je de opbouw van de tekening. Word je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden en diverse werkzaamheden binnen deze rol? Dan nodigen wij je uit in onze wereld!

Wat mag je van ons verwachten?
Wij bieden jou een uitdagende baan binnen een jong en ambitieus team. Wij zijn als bedrijf voortdurend in ontwikkeling en hebben echt oog voor jou. Daarom bieden wij ook opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Je bent immers nooit uitgeleerd! Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden vind je ook bij ons, maar dat spreekt voor zich.

Kunnen wij op jou bouwen?
Stuur je motivatie en cv naar hr@jdbgroep.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mayke Nelis of Elke de Vries van HR via 023 561 33 29.

Werken bij JdB groep

Werken bij JdB groep
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger